Brodern

I give to you my name
To keep to care and know
it may not stay the same
but to you it will show

My present and my past
my sins and virtues too 
I hope that it will last
I hope that so will you

Please show my when I stumble
Please tell me who I am
Please watch me when I fumble
and help me be a man


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.



Lincon!

Lincon!

Lincon!





Jag är lite surig på min bror, rättare sagt jag är skit arg på min bror. För ett tag sedan kom han hem och hade värdens ångest för att han försummat massa människor. Jag borde ha haft det på band så jag kunde bevisa det för honom. Seriöst jag pratar med honom i fem minuter och det vettigaste jag för ut ur honom är något i stil med "mnnunnn" . Sedan går jag på huvudrätten och pratar om teatern som jag spelade upp i helgen. Jag har tränat i månader, jag sa att jag inte skulle bli sur om han inte kom.(blev jag inte) Och han har mage att kommentera  att "Var det i helgen?, jag hade det skönt så jag orkade inte bry mig." Han orkade inte ens låssas bry sig!. Snacka om arrogans, sedan tror han sig bara kunna charma sig ur det hela.

..men vad jag gör spelar ju ingen roll, jag kan inte tvinga honom att bry sig och är inte intresserad av andra människor i alla fall. Åtminstonde inte av sin familj. Han tror sig komma undan allt sådant jobbigt genom att uppträda charmigt och vända allt de säger emot dom. Jag orkar knappt vara i närheten av honom längre. Jag hoppas att han någondag kommer bry sig om att berätta något annat för mig än hur bra han är på saker.

Jag hatar att tycka om honom och funderar på att sluta men det är svårt, han är min bror och jag bryr mig om det!

Men vi får se. Det kanske går bättre någon annan gång.

It was a humble little stumble With a big un-graceful?

Okej Dagen BÖRJADE bra

1. åt ordenklig frukost
2. hittade bra fanfiction
3. dushade innan skolan
4. Inget jobbigt på Biologin
5. Leka med balonger
6. Leka med vatten balonger
7. Leka med balonger på höga platser
8. Köpa godis
9. Äta godis
10. Bibliotek

Sedan gick det nedåt.

1. Få utbrott av extremt obekväma hormoner eller liknande. Kunde inte sitta still. Kunde inte tänka
2. Blev blängd på av securitas vakt som dessutom påpekade en enda mening om min hela existens

"Det där var INTE en bra ide"
3. Var tvungen att äta ÄRTSOPPA
4. Brände ÄRTSOPPAN så jävla mycket att mamma tror vi får slänga kastrullen.
5. Lyckades panga en balong som piskade till mig rakt i ögat
6. Lyckades uppröra moderskapet genom att misstolka hennes instruktioner. Jag trodde jag bara skulle städa mitt rum hon menade i allmänhet städa.
7. Sträckte mig igen...hade det hänt på stegen hade jag inte blivigt glad.....

Kort sagt oavgjort men eftersom jag är otroligt gnällig och de flesta dåliga saker hände sist så tycker jag ändå jag hamnar på minus...

faktiskt

Now I'm over my head for something I said. Completely misread I'm better off dead


Herrugud vad mycket som händer numera.

Skolan är så mycket pågång att jag inte har en aningom hur jag ska göra. Jag hänger kvar genom att trampa vatten bildligt sett. Bara att klara av en dag i taget. Skall starta ett nytt rollspel, skall spela teater skall till lincon...urg vad jobbigt det är.

Och farmor. Farmor farmor farmor. Lasarettet igen. Man måste erkänna att tanten är stark på sitt sett hon hänger kvar så länge hon kan. Jag hoppas nästan att jag är död innan jag hunnit bli så nergången. &0-70 år eller otroligt pigg. Valfritt funkar. Så länge jag kan läsa promenera 1 km om dagen och göra iordning min egen mat....och sköta min hygien själv. Det är så länge jag vill leva.


Som ni kanske kan gissa så åkte hon in idag igen men verkar klara sig fint. Skall återgå till skola efter lunch.

Jag har börjat fundera lite mer på vad det blev av de kompisar och vänner jag hade på låg och högstadiet. Den senaste tiden känns det som jag varit så lycklig att jag bara ignorerat allt som hände innan ett halvår sedan som rörde fler personer än jag själv. De är fler men här är några namn jag alltid vill/kommer minnas.

Adam
Sylvia
Sofie
Jonna
Ronja
Matilda
Maria
William

Det är folk jag lämmnat bakom med men det betyder inte att jag någonsin får glömma dom. Jag är jag och har bara blivigt det med viss hjälp av de här personerna. Några mer andra mindre.

Jag hoppas definitivt inte att någon utav dom läser min blogg =)

Someday out of the blue av Elton John

I still put faith in us
We had it all and watched it slip away
Where are we now
Not where we want to be
Those hot afternoons
Still follow me

Some day out of the blue
Maybe years from now
Or tomorrow night
I'll turn and I'll see you
As if we always knew
Some day we would live again, some day soon

I still believe
I still put faith in us

Okej du är stark än sen jag är beväpnad...åh du också ... och den är större än min..faktum är att den är större än jag...Hejdå!

Spike: If every vampire who said he was at the Crucifixion was actually there it would've been like Woodstock. I was at Woodstock. I fed off a flower person and I spent six hours watching my hand move.

Ohhh jag hatar skuggalver, om jag kan komma 4-5 år tillbaka i tiden skall jag döda mig själv för att undgå detta. Rätta stavfel, klart. Rätta uruselt språkbruk, fantasi som en höstack osv...inte riktigt. Jag har nästan fått 4 A4. Dock har jag bara rättat 3. Detta är hemskt. Jag hittade dessutom en hel jäkla massa fula teckningar där hälften såg ut som maskar med hår och andra hälften barbiedockor med ärr och förlorade kroppsdelar, detta är hemskt. Dikter också dussintals! och olika verisioner av historien. Hitills har jag tre barmhärtigt nog så verkar de bara vara ett par sidor långa ialla fall, och uppföljaren. Jag kallade den Blodbarn och herregud vad jag var D-Å-L-I-G!

Ohh sådan huvudvärk nu ska ni få se på en ut av dom i alla fall. Jag plockade ut en som inte var så dålig att jag måste skämmas för mycket i alla fall. Jag tror den var ämmnad till huvudpersonen i Blodbarn men är inte säker

så tom
så trött
så sårad
så nött

blir utskälld
blir sårad
blir gammal
blir fårad

mötts av blickar
möts av ord
möts av tårar
möts av mord

framtiden kommer
alltför fort
snart är allt över
allt är gjort

vad blir det av mig
ingen frid
jag kommer ge mig
utan strid

RSS 2.0