If you were gay, it would be okay

Elli kommenterade att mitt privatliv borde skyddas bättre. Att lägga ut att man planerar att full kyssa sin ex bästa vän under sagda väns bröllopp är tydligen inte särskilt hetro.

...men nu är det ju såhär att det skulle vara min fd bästa väns bröllopp och jag skulle vara full. Jag har aldrig varit ihop med någon sedan jag lämnat mitt första decenium så det är faktiskt fritt att spekulera. Jag har inget intresse av varken killar eller tjejer och har inte heller haft det så vitt jag minns. Jag skulle tro att jag skulle spekulera i samma handlingsplan om någon av mina vänner skulle gifta sig vid den här åldern, kille som tjej. Det är nog mer en symbol för ägarskap om ni så vill tolka det än en handling som ska tolkas som kärlek.

Förstå fakta jag har ingen läggning, jag står upp,

Dessutom så har vi ju sången från linköpingsspexet "Kungarna och Axelmakten"

Tjatter och prat jag har fått nog
kärlek är ett ofog
ett ständigt tjat som jag önskar dog
kärlek är ett ofog
kärlek är ett ofog

Kevin

Jag träffade Kevin på lovet han sa två saker jag blev lite upprörd över.

1. Har du äntligen kommigt ut ur garderoben! Sagt med hög röst mitt i åby centrum runt 11 tiden på förmidagen.

Ni måste känna Kevin för att kunna ta det här med en nypa salt. Pensionärer i Åby har sin egen jungeltelegraf men känner definitivt inte kevin. Efter en försiktigt förfrågan kom jag fram till att Kevin var fullt övertygad om att uttrycket bara betydde att man börjat vara social och röra sig bland folk igen.

2. Linda har förlovat sig, hon ska gifta sig snart! (ja allt kevin säger kommer med utropstecken)

...

Det här hade jag ju då lite svårare att komma över.

Förståligt eller hur.  Antagligen är det ingenting. Hon har förlovat sig och det sa han som fakta så jag antar att det är sant men giftermålet bör nog dröja. Om det någonsin blir av.

Det förhindrade inte den inre vision av mig som kommer inskrikandes i kyrkan när präster påpekar "....må tala nu eller förevigt tiga" stupfull slår ner brudgummen kysser bruden (om jag är tillräckligt nyckter för att se skillnad) och försvinner tillbaka in i solnedgången färdandes i en polisbil.

.....ingen bra eller säker framtidsvision den saken är klar.....


___________________________________

Nåväl jag är fäst vid Kevin och han är innerst inne en schyst kille men det förhindrar inte att jag kommer ta allt han säger en smula oseriöst tills jag får det bekräftat

A dirty mind

Suck Kemi, bara lite kvar nu.

Jag har mångagånger de senaste veckorna fått höra att jag är den mest perverterade i gruppen. (trots att XXXX lever ut sina sexuella fantasier på sin flickvän) Detta kan jag måhända förstå men inte acceptera som en sanning. Jag som föredrar att läsa fanfiction utan pairing. Detta samt en del mer eller mindre hemligt stuff borde göra mig blåögd som en femåring i jämförelse med mina genomfördervade kamrater.

trots detta kunde jag inte låta bli att sitta och monolog beklaga mig med viss misstolkningsmarginal.

"*Suck* Jag borde svalt min stolthet och pluggat kemi med de andra"

"Varför blir jjag alltid sist färdig med kemin"

"Jag hatar att plugga kemi, jag kommer aldrig göra det igen efter jag slutat Naturhum!"

"Jag är efterbliven varför är jag inte bättre på det här(om kemin)"

"*argt mummel* Jag kommer dö innan jag lyckats med det här"

Lägg märke till att jag först tänkt spara detta till ett seriöst blogginlägg fyllt med ångest och att det tog mig en bra stund efter jag skrivigt upp de här citaten med att inse vad Plugga Kemi kan betyda.

Tyvärr så tror jag att stämpeln kommer ligga kvar trots mitt stillsamma singelliv.

Men det får jag väl leva med
""

RSS 2.0