Camp Garde

ett ögonblick är det ända du hör din egen andhämtning, tung och du flämtar så högt att du bara vet att de kommer höra den.

De

De är ljusa demoner klädda i vitt, rött och ljusblått. Trots att skymmningen faller kan du då och då se dem mellan träden. springande med högljudda kliv, brakande genom undervegitationen. Själv ligger du på marken bakom ett par nedhängande grangrenar. du ligger ner på mage, svarta byxor och militärgrön tröja döjler förhoppningsvis dig tillräckligt mycket för att du ska undgå upptäkt. Du kramar ditt vapen hårt väl medveten om att det inte kommer hjälpa dig om du blir upptäckt.

För det är Dig de jagar, De kommer inte ge upp utan brutalt hugga ner dig för att få tag på skatten du bär.

Du har sprungit länge och hårt innan och du kan känna svetten, du vill förtvivlat gärna torka din panna men lyckas hålla dig still. Du lärde dig en del i scouterna och rörelse drar till sig alldelles för mycket uppmärksamhet. Svetten verkar dock locka till sig både mygg och knott i otroliga mängder.

Där ligger du på den bara marken, smutsig, svettig insektsbiten och anfådd med adrenalin pumpande genom ådrorna.

Capture the Flag med boffervapen är underbart.

Plötsligt skriker någon till bakom dig och du är på språng  direkt, kastar dig upp på fötter och längs den förberreda flycktvägen. Den som skall leda till erat eget näste och säkerhet. Där kommer Vanish, Sote och aska försvara dig och helas nästan direkt. Du ser hut ögonvrån att det är Jens som förföljer dig och tvingar benen till att springa snabbare. Jens är snabb och farlig med sin långa räckvidd.

Framför dig står helt plötsligt en jens till.

Du vet att någon utavdom är Mimmi men de är klädda å exakt samma sätt, samma T-shirt, liknande jeans där bara en nyans skiljer dem åt. De få skillnaderna som deras ögonbryn är för subtila för att  du ska se skillnad på dem i skymmningen. Du hör Vanish skrika och kastar dig mot ljudet helt blint. Det är dumt i en stenslänt men du får lita på din förmåga. Dina sandaler slirar och du rammlar nästan men lyckas mirakulöst håla dig på fötter och i rörelse. Du passerar Vanish och hör på skriken att han åtminstone slöar ner motståndaren medan du letar efter ett nytt gömställe.

Camp Garde är härligt

Leka slänga Sote i vattnet är härligt

Bofferstrid i formation är härligt

Världen är underbar 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0